2013. augusztus 21., szerda

3.Rész



Ohh..köszönöm hogy egyre többen nézitek és olvassátok.:)

De légyszi segítsetek hogy milyen a blog..oldalt tudtok szavazni! Sokat jelentene,mert ha nemtetszik akkor megprobállok javítani rajta.:) Viszont még mindig áll az hogy 2 komi után jön a kövi. ;)

Hallgassátok ti is..kicsit innen jött az ikhlet!:)

Jó olvasást!! xx


                                *Victoria szemszöge*


Teljesen másvilágban voltam amióta rájöttem hogy Harryvel beszéltem a parkba. Viszont még valami mindíg gyanús a 169-es szoba környékén. Nyomozgattunk egy kicsit Bellával,de mindenki ugy csináll mintha süket néma lenne. Senki se mond semmit itt a hotelben. Ugyhogy ideje lenne a kezünkbe venni az ügyet. Bár már szorít az idő ..mert hamarosan vissza kell mennünk Magyarországra.
Nade akkor, a kémkedésünk első fáziasa a megfigyelés.Egy fél napot arra szántunk rá hogy az ablakunkból bámultuk a hotel bejáratát. Najó,nagyrészben csak én bámultam,Bella nem elég türelmes. De eddig semmi gyanúsat nem láttam.
-Miaz...te nem jössz megfigyelni?-tekintettem hátra Bellára aki kissé felvolt pörögve.
-Komolyan egész nap ott akarsz az ablakban megbuggyanni? A végén még egy öreg bácsit is Justin Biebernek néznél.-mondjuk ez lehetséges,de biztos hogy látni fogok valamit.Tudom.
-A fantáziámmal nincs baj..de mit akarsz,akkor mit csinálljunk? Be nem törhetünk a 169-esbe.-ohoo..rosszat jelent ha Bella erre a mondatomra igy felhúzta a szemöldökét.-Na ne!! Csak azt ne mond hogy be akarsz törni!
-Az nem számít betörésnek ha a keresztapám szállodájában átmegyek egy másik szobába.-Magyarázta ki magát.
-Hát te komolyan hülye vagy...-ő csak "ne csinálld ezt,tudom hogy jönni akarsz" fejet vágott.-jóóh..jólvan! Most az egyszer fedezlek.
-Múltkor is ezt mondtad szivi,meg az elött is..és az elött is.-kacsintott rám.
Kikászálódtam az ablakból,majd át osontunk a gyanus szoba ajtajához.
-Tessék..már most elbukott a terved. Hogy akarsz bemenni ha bevan zárva? Na és mi van ha épp bent vannak?-kezdtem kétségbe esni.
-Nugyi!-majd meglobogtatott elöttem egy műanyag kártyát.-Kereszt apumtól kölcsön vettem. Amugy az miatt hogy van valaki a szobában ne aggodj.Eddig minden reggel amióta csak itt vannak 7-kor elhagyták a szállodát.-közben kattant a zár,ami azt jelenti hogy kinyitotta.-Te mész vagy menjek én?-Hülye kérdés volt Bella.-Megyek én..
Én Bella mögött óvatosan vissza csuktam az ajtót.Majd elkezdtünk kutatni.
-Nah mit gondolsz? Nincs nagy kupi..de rend sincs, már fixen állithatjuk hogy fiúk laknak itt. És...-beszélltem magamban.
-VIKII...gyere...ezt nézd mit találtam a fürdő ajtajára felakasztva! Kinek van ilyen pólója? Na kinek? Jézus úr isten..ez lehetséges? Komolyan?-csak bámultuk a pólót és..és..hát ez kész!
-Neeeem..eezz lehetettleen.-egy kis néma csend.- A Wantedeseknek nem lehet ilyen pólója? Mondjuk Max-nek? hmm hm..? Nem??-Bella idiótán nézett rám.- Igazad van..
Niall pólója

-És ezt nézd..-mutatott egy csomó hajzselére.- Zayn...oh édesem..már tudjuk mitől ilyen sexy a hajad. Uh...és ez minek a kulcsa? Ran-Range Rover. Harry vagy talán Niall kocsikulcsa van a kezembeeeen!! -nézte a kezében tartott kocsi kulcsot kikerekedett szemekkel.
-EZ MOST KOMOOLY? Egy Range Rover kulcsa van a kezedbee!! Édes istenem..! Várj!! Egész nap egy fekete Range Rover állt a szálloda elött...najó ez csak egy álom. Tuti biztos hogy van más is ebben a hotelben akinek ilyen kocsija van,nem csak nekik. És ilyen pólót meg bárki tud nyomtatni, hajzseléje meg minden normális fiúnak van. Ugyhogy ennyi..téma lezárva.-oszlattam el az igaznak tűnő dolgokat.
-Te tényleg vak vagy? A fiúk Londonban vannak. A parkban összefutottál Harryvel...kaptunk cetlit hogy ne zavarjuk a 169-es szoba lakosait,senki semmit nem mondott. Ami mostmár érthető..! Ezek a cuccok meg..ezek..hülye vagy ha nem hiszed el a valóságot.-magyarázta a dolgokat Bella,ami egy álomnak tűnt.
Az az igazság hogy én is kezdtem elhinni de nekem ennél több kell hogy elhiggyem azt hogy a szomszéd szobában az 1D lakik már majdnem 4 napja!
-Hallottad ezt?-kérdeztem kétségbe esetten,mert zajt hallottam a folyosóról.-Gáz van!!
-Ugyan már..eddig szinte mindig este fele jöttek vissza..a mostmár tudjuk kik.
Viszont fél percel késöbb már tisztán ki lehetett venni hogy valaki jön és itt van az ajtó elött.
-Bellaaaa!!!!- végre most már ő is belátta hogy bajban vagyunk!-mit csinálljunk? Azt se tudjuk ki ez !!
-Nyugi..majd....-ééésss elkéstünk!
-Maguk? Megint? Ha jól tudom akkor ez nem a 196-os szoba hölgyeim.Vagy megint én tévedek?-jött be az ajtón a menedzser,aki multkor hozzánk nyitott be.-Jobb lessz ha hívom a biztonságiakat.
-Neehh..kéérem..mi nem akartunk semmi rosszat.-néztünk össze Bellel.
-Csak...csak...csak a keresztapámat kerestem! Övé a szálloda..és nem találtam.-magyarázta ki a helyzetünket.Viszont a menedzser nem hitt nekünk.
-Különös..én az előtérben találkoztam vele. És nem tűnt elveszettnek.-fonta össze karjait a mellkasa elött.
-Nos..háát...-mentünk közelebb az ajtóhoz.-mi ....csak....hát...-és amikor már eléggé bepánikoltunk kirohantunk az ajtón.
Befutottunk a szobánkba és ledőltünk. Ennek még tuti rossz vége lesz. Bella csak önelégülten vigyorgott mellettem..de én bepánikoltam.
-Figyi..én inkább szívok egy kis friss levegőt.-és kimentem a teraszra.Már akaratlanul is a hotel bejáratot figyeltem. Amikor megláttam azt ami egyenlő volt a szívrohammal!!!


1D a szálloda bejáratánál



5 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon tetsziik.! Kíváncsi vagyok milyennek képzeled a találkozáást.*-*
    Ágii:*

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó..;) nagyon izgalmas.♥♥

    VálaszTörlés
  3. köszi mindenkinek:))♥
    amint tudom egyből rakom:)

    VálaszTörlés
  4. Jó lett nagyon!:) remélem ma lesz kövi!;)

    VálaszTörlés