2013. augusztus 25., vasárnap

4.Rész

Sziasztok:)
Sorry amiért nemhoztam hamarabb a 4. részt..:/ Viszont ennek ellenére remélem tetszeni fog! Komizzatok:)  3 után jön a kövi.!       

                             *Victoria szemszöge*

-Neeeeeeemmm igaaaazzzz!!!!!!!!-üvöltöttem el magam. Amire a fiúk kicsit körbenéztek hogy ki is volt ez az idióta aki ekkorát kiabállt.-Bella...Be..
-Mi volt ez a hatalmas kiabállás? Jól vaaagy?-nézett végig rajtam.
-Tudod mit láttam?? Van fogalmad róla? Nézz ki!-mutattam a bejárat felé.
-Lááátom..hmm....csodás...Viki,nincs itt senki!-fordult felém.
-Mihh?? De!! Ott voltak!!-mondogattam, mint egy idióta.
-Kik?
-A fiúk..mind az öten..és sétáltak be..és..
-Jól van Viki..ennyire azért ne éld bele magad.-nevetett.-Najóóó..én inkább most lemegyek a keresztapumhoz. Megkérdezem hogy megvannak-e a repülőjegyek amikkel haza megyünk.Addig szemezz Harryvel.. -indult meg az ajtó fele.
-Neeeeeeeeeeeeeeee........Bellaa neeeeeeeeeeeeeeee...ne menj ki!!!!!-futottam utána kiabállva.
-Mégis miért?  Milyen szőrnyű dolog várna rám a folyosón? A szőnyeg? Vagy a lámpák? Esetleg a lift? Ohh neee..az tényleg iszonyatos lenne!-dölt belőle az irónia.Majd egy nagy lenülettel egy vigyor kiséretében kicsapta az ajtót.

                                     *Bella szemszöge*

Méghogy ne menjek ki. Mégis miért?-beszéltem magamban-És kicsaptam az ajtót.
-Áááááh.....-szisszent fel egy férfi hang. Uram isten valakinek neki csaptam az ajtót!
-Édes istenem,ne haragudj! Sajnállom..nem direkt volt! Nem vérzik a fejed? Fordulj ide..had nézzem meg. Jol vagy?  Légyszi legalább mondj valamit!-mentem közelebb a szőke fiúhoz,aki nekem hátat fordítva szótlanul fogta a fejét.
-Jól vagyok..az agyrászkódáson kívül nincs más bajom. Mondjuk azok akik utállnak eddig nem mutatták ki ennnyire az utálatukat.-még mindig fejét fogva,háttal állt nekem.
-Mi !? Utálkozok?-és végre megfordult.-Édes istenem..nem..nneemm...én,én eggyáltalán nem utállak.Soha nem tennék ilyet. Ki nem szeretheti Niall Horan-t? Vagyis én nem úgy szeretlek,de nem utállak szóval szeretlek..de érted hogy?! Nem? Hehehe..-hadartam össze vissza,pedig ez eggyáltalán nem vall rám.
-Hát az tuti hogy eddig te mutattad ki a legfurábban a szereteted.
-Mégegyszer sajnállom. Nem vérzik?-Vettem el a kezét a fejéről és ösztönösen hajoltam hozzá közelebb.
-Nyugi..maximum egy hatamlas púp lesz a fejemen,ami majd cukin fog mutatni a szinpadon.-mondta nyugodt hangon,és eggyütt elmosolyodtunk.
-Biztos nem fáj?-utoljára is meg akartam bizonyosodni róla.
-Hmm ..most hogy mondod jót tenne neki egy gyógy puszi!
-Nagyon nagyon gonosz vagy Horan!-nevettem.
-Én? Ugyan miért?-vágott szomorú arcot.
-Csak hogy tudd, ez a puszzi eggyel kevesebb szavazatot jelent majd a kövi díjátadón!-és adtam egy kis puszit Niall fejére. Olyan volt mint egy álom.


"gyógy"puszi

-Nem számít, ez a puszi többet ér.-kacsintott.-Remélem még össze futunk,de egy fokkal kellemesebb formába. Viszont már várnak a fiúk rám,ugyhogy szia! Csak óvatosan az ajtókkal.-és még hallottam ahogy halkan nevet.
Én csak mosolyogva bementem az ajtón.
-Mi volt ez a nagy kiabállás az elejnén? Ki volt az? Tudod mit..inkább nem érdekel.-ült le Viki kicsit sértődötten a tv elé.
-Szóval nem érdekel hogy Niallnek adtam puszit..és beszélgettem vele? Hát joo...-vontam meg a vállam.
-Teséééék? Mit csinálltál?-nézett rám nagy szemekkel.-Én mondtam hogy it vannak! És azt is hogy ne menj ki...Bella..mit csinálltál?
Elmeséltem neki az egészet..amire csak leesett állal reagállt.

                                      *Niall szemszöge*

-Haver. Mi tartott eddig?-kérdezte Zayn amikor bementem a szobába.
-Uh..csak szerintem lett nagyobb a feje??-jött közelebb Louis, aki kiszurta hogy fejbe vágtak valamivel.
-Jah..és mielött bármit is elmondanál,csak közlöm hogy nincs értelme hazudnod.Tudod vékonyak a falak..-kacsintott Harry.-Nah ki volt ez a lány?
-Mi ez a hirtelen faggatózás srácok? Inkább azt mondjátok meg hogy hol van Liam?!
-Vagyok..csak Andy hívott. De engem is érdekel ki ez a csaj.
-Ahh nemár. Csak egy rajongó..
-Jah,egy rajongó akitől pusztit kértél a bibidre,igaz Horan? Jajj hadd nézzem csak..jól vagy? Nem vérzik? Had pusziljam meg a cuki kis buksid.-élte bele magát Louis.
-Rosszul utánzod Lousi.-ültem le mellé a kanapéra.
-Mi ez a nagy hangzavar?-jött a menedzser is a szobába.Akit igazábol nem nagyon bírunk, mert mindig megmondja hogy mit csinálljunk és túl reagállja a dolgokat, dehát ez van.
-Semmi,csak lazulgatunk.-felelt Zayn.
-Nos,akkor közlöm hogy 2 lány ma beszökött ebbe a szobába. Méghozzá az egyik az a lány volt akinek a keresztapja birtokolja ezt a szállodát.És mellesleg itt laknak a 196-osban. Úgyhogy jobb lenne vigyázni velük,és hogy több ilyen ne forduljon elő amíg itt vagytok,szoltam a biztonságiaknak is.-darálta le a dolgokat.
-De nem loptak el semmit,nem? Ugyhogy nincs baj.-vette lazára Harry.
-Ja,szoval nem kell nagy ügyet csinállni belőle.-csatlakozott Zayn is.


Fiúk,miközben a menedzser
magyarázik
-Nem reagállom túl,de nem hiszem hogy szeretnétek azt hogy sikítozó kiscsajokkal legyen tele a szobátok.-vágott vissza a menedzserünk.
-Ha jó csajok akkor jöhetnek.-mondta Hazz.-Niall,jöhet a barátnőd is.
-Kinyílak..nem a csajom!-támadtam le a kanapén.
-Fiúk,fiúk! Elég.Fejezzétek be. Egy kicsit próbáljatok megkomolyodni. Nekem még elkell intéznem pár dolgot. Liam legalább te figyelj a srácokra.-majd elment.




3 megjegyzés: