2013. szeptember 3., kedd

6.Rész

Húha..sziasztok:)

Elösször is,egy HATALMAS SORRY amiért ilyen későn hoztam a részt,és előre szólok hogy lehet csúzsni fogok majd a részekkel,mert ugye a gimázium...:/:D De reméllem megértitek!
Ezzel a részzel kapcsolatban  meg..reméllem hogy azért egy kicsit másabb mint amire számitóttatok.:) Jó olvasást! x
                             *Victória szemszöge*

Nahát,nem is gondoltam volna soha,hogy egyszer majd a kiválasztott rucinkban, m&g jeggyel a kezünkben fogunk toporogni egy angliai szálloda ajtajában,készen a szeretett énekeseink koncertjére. Amikor megkaptuk az értesítést még ki kellet várni néhány napot amig ez a pillanat eljön.Nehéz volt kivárni bevallom,de eljött és megérte. Szivem szerint én már most ebben a pillanatban indulnák,mivel Bellának elöbb oda kell érnie a hátsóbejárathoz..mivel egy bizonyos névnélküli SMS-ben ez állt. Van egy tippem ki lehetett..de hogy honnan van meg neki Isabella száma,arrol fogalmam sincs.
-Bella igyekeznél egy kicsit! Ha így haladsz soha nem érünk oda.-sürgettem még a fürdőben tollászkodó lányt.
-Megyek már..-jött az ajtó fele végre. Én már itt toporgok 20 perce indulásra készen.
-Mehetünk végre ? Szeretek időben ott lenni mindenhol,és erről a koncertről pláne nem akarok lekésni.
-Van egy csomó időnk nyugi!-kisétálltunk a szálloda elé közben.
Fogtunk egy taxit ami elvitt minket a helyszínre. Oda mentünk a hátsó bejárathoz,várva hogy jöjjön az a valaki..de már 10 perce semmi.
-Figyi Bella..mi lenne ha elmennék én addig?! Amugyis neked szolt csak az üzi,és lehet valahonna figyel és csak arra vár hogy egyedül maradj!-vetettem fel az ötletet. De igazábol kiváncsi vagyok arra a valakire és maradnák is..csak már unok itt állni és várni a nagy semmire.
-Hát..ok!-és fordítottam neki hátat amint ezt kimondta majd elindultam.
-Hé figyi-fordultam vissza,de attól még mentem,csak éppen háttal mentem előre.-én addig be...
-Viki ? Barna Viktória ?-jött belém egy ember akinek felettébb ismerős volt a hanglejtése.
-Nemár..te itt? Úristen honnan kerülsz ide ?-vigyorogtam rá mert örültem hogy találkoztam vele.
-Hát kaptam egy jó munkát..az 1D-nek állítottam fel a szinpadot.Vagyis besegítettem. Úgyhogy most én is itt leszek egy darabig Angliában úgy ahogy ti.
-Áh...szoval te tudsz arról hogy Bella is itt van?-húztam a szemőldököm.
-Persze..én irtam neki SMS-t.De azt hittem hogy csak ő jött.
-Hahó..mi folyik itt? Ki emlegetett?- jött Bella is.-Áh..öhm..szia..Dávid. Te..öhm..miért vagy itt és hogyan ? -nézett végig kicsit lenézően az ugymond ex pasiján Bella. Én bírtam és bírom a srácot, sőt egy darabig többet is éreztem iránta.De Isabellával jött össze majd szakítottak..de nem lett jó vége. Bella megutálta és a háta közepére se kívánja azóta. Viszont Dávid még azóta is kedveli.
-Írtam SMS-t.-mondta lazán Dávid Bellával szemben állva. Jobb lesz ha én ebből inkább kimaradok.Szóval kezdtem hátrállni.
-Oh jahát ha te voltál akkor itt nincs semmi dolgunk.. Gyere Viki menjünk innen.-indult volna felém de Dávid megragadta a karját.

                             *Isabella szemszöge*

Mi a jó édes francokat keres itt ez a nyomorék? Szakítottam vele,fogja fel.De basszus soha nem gondoltam volna hogy Angliában találkozok még vele.Pont életem legjobb napján..vagyis eddig a legjobb mert ez a szerencsétlen elrontotta,De nembaj...nagy levegő Bella.Nem hagyom hogy ez az idióta elrontsa a napunkat. Azt se értem miért jötem össze vele vagy hogy Viki mit eszik még mindig rajta. Oké beismerem hogy helyes meg minden..de egy hatalmas seggfej,bárki bármit  mond.
-Oh jahát ha te voltál akkor itt nincs semmi dolgunk.. Gyere Viki menjünk innen.-jelentettem ki. Mit képzel ez hogy megragadja a karom?! Fel fogom pofozni..esküszüm leverem a fejét ha mégegyszer hozzám ér.
-Miért utállsz ennyire ? Jók voltunk eggyütt. És..kérlek. Adj még egy utolsó esélyt.-könyörgöt.. Van képe a szemembe hazudni és egy ujjab esélyt kérni?!
-VOLTUNK.-hangsúlyoztam.
-És még lehetünk is...
-Persze ..álmaidban esetleg. Most pedig engedd el a kezem! Azonnal! Érted ? Fogd fel hogy elegem van belőlled.-kiabálltam rá.Ami elég hangosra sikeredett.
-De én szeretlek Bella..-rángatta a kezem.
-Akkor nem rángatnál az isten szeremére ...menj a jó édes..
*Hahaha..igen Louis!*
Hallottunk hirtelen egy rekedtes hangot amint épp nevet,ezek szerint Louissal. Úristen Louis és Harry itt vannak pár méternyire tőlünk.
-Elengednél végre ? Kezd elegem lenni belőled nagyon..és koncertre vagyunk hivatalosak seggfej!-húztam ki a kezem erős szorításából.-Köszönööm..-ironizálltam.
*Várj Louis kik voltak ezek? *
Basszus talán kicsit hangos voltam. De már késő..ott álltak mögöttem! Iszonyatosan szeretem őket meg minden de csak ebbe ne avatkozzanak bele,könyörgöm.Jobb szeretem megoldani magam a dolgaim. Uh anyám..Viki meg már a szivroham és az ájulás közti fázisban áll tőlünk másfél méterre Harryt és Louist látván. Hát igen..mindig is én voltam a higgadtabb típus. De elne merjen ájulni itt nekem..
-Mi folyik itt? Jól vagy ? Vagy csak egy kis párkapcsolati vita volt? -Karolta át eggyik vállam védelmezően Louis.
-Nem a pasim..szakítottam vele..csak ...inkább haggyuk.-Néztem olyan "elmehetsz bunkókám tudod te hova,mert mindenki mellettem áll" tekintettel Dávid igézően barna szemeibe. Bár azért kicsit fura volt hogy pont Louis védett meg. Nah..még egy olyan dolog amit soha nem gondoltam vollna.
-Nem szeretjük tárgyként kezelni a nőket.-szólt közbe Harry is,aki egy pillanatig rák nézett majd a kicsit arrébb álló Vikit hát hogy is mondjam..jó alaposan végig mérte a szemével.
-Öhm..Bella..-próbállt Viki gyorsan terelni  Harry stírölése után. Jajj szegényem..tuti zavarban van. Harry meg csak édesen mosolyog.Annyira gonosz és egyben helyes is. Hogy csinállja ezt ?!




-Nem kell sietni..nélkülünk ugyse kezdődik el a koncert.-mérte végig harry ujra Vikit.Najó ez már nagy gonoszság volt Harold!
-Jolvan Harry had menjenek. Reméllem hogy majd látunk titeket a sorok közt a színpadról.Te meg jobban teszed ha békén hagyod ezeket a lányokat! Értetted?-vette le rolam kezét Louis. Dávid csak bólintott majd gyorsan elment.
-Minden esetre köszi Louis..de ment volna egyedül is.-mosolyogtam rá közben pedig álltam Viki mellé.
-Nagyon szívesen.Utállom az ilyen bunkókat.
-Louis,én kimondottan rendes pasi vagyok. Jól bánok a nőkkel.- úgy nézett Vikire mint akit hipnotizállni akarna a cuki gödröcskés mosolyával.
-Nincs rá bizonyítékod Harry!-kezdtek ökörködni.
-Majd hamarosan már lesz rá tanu...csak kezdjem kivárni..-huncutul mosolygott ránk. De ezt Louis is észre vette hogy nem felém mosolyog igazán..hanem Victória felé.
-Ideje elkezdeni a koncertet ,nemgondolod? Örültem lányok..sziasztok! Ja,és amit mondtam..reméllem látunk még a sorok közt titeket! -hátrálltak..és bementek a hátsó bejáraton.

                                *Victória szemszöge*

ATYA.ISTEN. Ez álom vagy megtörtént?! Élőben még aranyosabbak..és úristen!! Harry úgy bámult engem mint még senki soha. Minden esetre a szivem majd kiugrott a helyéről.Áh..de nem érdekes ezen rágódni.Úgyse lennne semmi köztem és közte hiszen ő egy híres énekes..én meg ..én meg csak én vagyok! És valószínűleg most találkozunk utoljára.
-Halihó !! Életben vagy ? Uram istenkém..Harry hogy lestírőlt már.Szegényem..hehehe.-átkarolt és elindultunk az első sorba.
-Inkább ne is emlegesd.Egyszeri alkalom volt..jóvolt és uristen OMG Harry végig nézett..de akkor se lesz több ilyen. Soha nem fogom már látni szóval...-néztem kicsit csalódottan előre.-De Louis tényleg rendes.
-Igen..reméllem ettől az a bunkó exem is végleg elfelejt.
És amíg oda nem vergődtünk a helyünkre addig folytattuk a csevegést. Már tele volt a stadium tini lányok ezreivel..szova kicsit nehézkes volt a helyünkre jutás. Áááh..de iszonyu jo helyünk van. Innen tuti észre vesznek majd! Ah istenem..miért rágódok ezen? Hányszor magyarázzam el
maganak hogy nem lesz semmi ?! Már fájok magamnak.
És végre elkezdődött a koncert.



2 megjegyzés: