2013. szeptember 7., szombat

7.Rész


Nah...meghoztam az új részt!:3
Ezentúl szerintem majd hétvégente rakom fel őket, mert ahogy multkor is mondtam a gimi mellet nincs sok ídőm!:/
Viszont arra szeretnélek kérni titeket hogy segítsetek nekem azzal hogy komiztok..és feliratkoztok!:)♥
Jó olvasást! x

                                  *Louis szemszöge*

Nahát. Ez érdekes volt. Ekkora bunkót még nem láttam. Letámadni egy csajt..seggfej. Eleanorral soha nem bánnák így. Soha. Bár lehet kicsit furán jött ki a dolog hogy mi mentünk oda segíteni,de nemérdekel. És ahogy láttam Harryt se nagyon zavarta a dolog,sőt! Eléggé kiszúrta a szőke lányt! Mivan mostanában hmm? 2 haveromnak is elcsavarják a fejét ?!
*7 perc srások,siessetek!*
Üvöltötte valaki,de miket igazábol nem izgatott! Ugyan úgy hülyültünk tovább.
*3 perc! Gyertek légyszives! Nincs ídőnk!*
Ujjabb felkiabállás hangzott el. Najó ideje össze szedni magunkat és abba hagyni a baromkodást!
Kezdhetjük.
Feláltunk a szinpad alatt lévő kis kocka alakú valamikre,amik pár másodperc múlva fellöktek minket a színpadra.
-HELLO LONDON!-kiabállta a mikrofonba Liam. A második családunk akikkel tele volt az egész épület , máris ráhangolódtak egy hatalmas bulira. Sikongatás..ájuldozás..sírás..éneklés..hatalmas táblák..világító nyakláncok..minden volt itt. Dehát ez a munkánkkal jár. És szeretjük.
-Gyerünk,hangosabban! Let's go Crazy Crayz Crazy ..!!-futottam a színpad egyik feléről a másikba! Zengett az aréna ahogy énekeltek! 
Végig énekeltünk 3 számunkat,majd egy kicsit abbahagytuk az éneklést. Kis szünetetet tartottunk ami abból állt hogy Harry beszélt a mikrofonjába Liammal. Zayn leült a lépcsőre és integetett a rajongóknak. Niall meg röhögött mint álltalában...én pedig a színpad szélére mente vízért!
Nyúltam a palackért amikor a reflektor úgy fordult hogy tisztán kilehetett venni a rajongók arcait a sorok közt,és ha nem csal a tekintetem akkor ott van az a két lány akiről nem akart leakadni az a bunkó! Rájuk néztem..majd a mikrofonomért nyúltam!
-Jó a buli!?-csak nevettek! Mindenki más pedig ujjongott!
Ide jött mellém Niall is. 
-Haver jól vagy?-kérdeztem tőle,mert kissé lefagyott!
-Ő hogy hogy itt van?-mutatott a barna hajú lányra.
-Jah! Össze futottam vele meg a barátnőjével. Harryvel segítettünk nekik.
-Miben?
-Azt hiszem hogy a pasija vagy a volt pasija rászállt vagy valami ilyesmi. Nagyon nagy paraszt az az ember. De miért érdekel téged ennyire ?

Louis és Niall sugdolózva beszélli meg a dolgokat
-Áh..éretem én. Pasi van a dologban.-vágott elég csalódott fejet.-Semmi,nem érdekes Louis,nem érdekes.
Majd vissza sétállt a szinpad másik felére,és már a mikrofonjába beszéllt. Mi baja lett hirtelen ?


                                  *Harry szemszöge*

Áhh megvannak a lányok! Louis megtalálta őket a sorok közt! De Niall mit keres ott? A barna hajúnak van pasija vagy valami ilyesmi...szóval akkor a szőkére néz így ? Nah azt már nem Niall. Amúgyis..ősszefutott valamilyen lánnyal a fojosón,őt pedig nem veszi el tőlem! Ez kicsit megszállottan hangzott de akkor is van abban a lányban valami ami elsőre megfogott! És nem érdekel hogy Niall az egyik legjobb barátom, nem engedem hogy elcsábítsa előlem!
Elkezdődött a C 'mon C'mon..Zayn énekelni is kezdett miútán Niall mondott valamit a mikrofonjába amitől mindenki ujjongott. De nem figyeltem oda ..csak azt a 2 lányt néztem. Amikor Niall nekem jött akkor zökkentem vissza és még épp eltudtam kezdeni a szövegem. De persze hogy Niallnak kell meglöknie. 
-Show me what you al about! I've been watcing you all night...-énekeltem torkom szakadtábol.
Kissé gyilkos tekintettel néztem rá..de talán ezt nem a színpadon kellene elintézni,úgyhogy bevágtam a mosolyom és énekeltem tovább!


Majd jött az Loved You First. Volt egy pillanat amikor Niall a fenekemre csapott, nah ott felment egy kicsit a pumpa. De nem akartam vele most foglalkozni..majd a koncert után. Szóval csak higgadtan énekeltem tovább. Persze..provokállja magát..Liammal táncol csakhogy felhivja magára a figyelmet. Logikus. De még mindig higgadt vagyok. 
És mikor eljött a szólója a fiúk leteperték. Őszintén szólva megérdemelte.

                                 *Isabella szemszöge*

Áhh..Louis észrevett minket és ááááhh! Erre nem lehet mit mondani! Valami hihetetlen jó ez a koncert. De mintha Harry feszült lenne egy cseppet. Remélem nincs semmi baja. 
-Bella...BELLA!-mondta egyre hangosabban Viki.Én pedig feléfordultam.-Né.. o..a !!! Ez m.. kere.. i..t ??-közben pedig ijedt fejet vágott,de egy szót nem értettem belőle! Olyan hangos volt minden hogy tényleg csak azt láttam ahogy szinte tátog.
-TESSÉK??-kiabálltam a füléhez.
-Ő MIT KERES ITT?-kiabállt ő is az én fülemhez,majd jobbra mutatott.
Ez nem igaz..nem lehet. Nem, nem és nem. És közeledik is. Mi a francokat akar még itt ?? Louis el zavarta. Csak ne jöjjön i...késő. Ide jön. Fel nem tudom fogni hogy mit akar. 
-GYERE VELEM!-kiabállta Dávid amint ide ért mellénk.
-Erőszakolj meg egy másik lányt a színpad mögött te rohadék.-majd löktem egy kicsit arrébb.
Egyszerűen elegem van. Holnap felülök a repűlőre és elhuzok innen ha ez így megy tovább. Nem igaz hogy egy koncertet nem lehet végig nézni ez miatt a hülye miatt.
Ő csak állt köztem és Viki közt. Márcsak a jelenléte is zavar..de amíg nem csináll semmit addig probállok úgy tenni mintha nem is lenne itt. 
A fiúk a színpadon pedig abba hagyták az éneklést és megint beszéllgettek. Ez egy kis időre elfeledtette velem ezt a barmot aki mellettem állt. De csakis egy kis időre. Mert eddig bírt láthatatlannak tűnni. Ugyanis elkezdte ugyan azt a szituációt lejátszani amit a koncert elött. Csak most még egy kicsit szolidabban,szoval csak a kezemet megfogta a csuklómnál és magához rántott. Valószínűleg azt akarta elérni hogy megcsókoljam. 
-Engedj eeeell..-és miközben ezt ismételgettem a fülébe kiabállva, próbálltam elhajolni.
Észre vettem hogy Niall ide pillantott ..és elég elkenődött arca volt. Probálltam tátogni hogy "Niall"..de ő inkább csak elfordult. Mi ütött bele? Nem járok vele..de kicsit rosszul eshetett gondolom neki is az hogy most itt tapiz ez az állat. De he ez miatt csalódott..akkor valószínűleg érez vagyis érzett irántam valamit Niall.
-Most azonnal..szállj...le..hééé elég! -toltam el magamtól mert szivogatta a nyakam. Ez nagyon nincs magánál. 
-Cica...nem szabadulsz tőlem.-hajolt felém hogy megcsókoljon,de Viki elrántotta tőlem és ő csókolta meg Dávidodt. Nekem fenn akadt a szemem. Ez mi volt?
-Viki..hova mész? Viki??-kiabálltam utána,mert elment Dáviddal a szinpad hátsó részéhez. Utánuk mentem volna de engem nem engedett át a biztonsági őr. Őket valószínűleg azért engedte át mert Dávid itt dolgozik.
De akkor is ez mi a franc volt??? 
Ohhh ne..Harry is észre vette.

                                     *Harry szemszöge*

Najó..kész ennyi. Teljes képzavarban éllek. Most Niall vagy az a másik pasi van azzal a csajjal? Vagy ....vagy...?! Pedig mindent elterveztem..hogy a szemébe nézve éneklem a Little Thingset..de nem. Mert lelép egy másik pasival,aki nem Niall de lehetne ő is. 


Kicsit sziven ütött a dolog..de akkor is megakarom tudni az igazat!

8 megjegyzés:

  1. ígérem hogy hamarosan már HAPPY STORY lesz!:)

    VálaszTörlés
  2. Hozd a kövit gyorsan, jó lett!:DD

    VálaszTörlés
  3. Jó lesz ez, jó lesz ez, csak folytasd! :))

    VálaszTörlés
  4. Vááááá nagyonjó:3 Siess a kövivel!! Még Robi is várja:PP:DDDDD by: Ágiii:*

    VálaszTörlés
  5. jó leeett :} bogozd ki :P folytasd látod nemcsak én mondom ! az egyetlen fiú olvasód is támogat :P :*
    by:Inger,Ingerület :*

    VálaszTörlés
  6. aki "olvashatatlant" jelölt írjon jobbat és vonuljon zárt osztályra :* ♥

    VálaszTörlés
  7. JÓ HÍÍÍÍR! ha lesz erőm holnap megírom..és felrakom a kövit.:)
    oh..egy fiu olvasó*-* nade Róbert..úgylátom nagyon rákaptál a Dark-ra és a blogomra:DD
    kileszz bogozava...éésss majd szépen levezetem a dolgokat:)
    ha nemtetszik valakinek akkor nem tetszik. nem lehet mindenki izlését eltalállni!:/:)

    VálaszTörlés