2013. szeptember 17., kedd

9.Rész

Sziiaasztok.:)
Bocsi amiért kicsit késtem a résszel,de nem volt valami sok ídőm, és ikhletem se nagyon:/:D De reméllem hogy elnézitek nekem,és ettől függetlenül tetszik majd ez a rész is.
És ha TÉNYLEG TETSZIK a blog és maga a történet, akkor légyszives valahogy jelezzétek vissza !! Vagy komi formájában, esetleg feliratkoztok vagy oldalt jelöltök.:)
A szereplőkkel kapcsolatban pedig...hamarosan majd lesz/lesznek újak is.(: Eggyenlőre többet nem árulok el.:D
Jóóóóó olvasást♥!


"Najó, teszek egy utolsó probállkozást. Amennyire csak bírok kiabállni fogok..nem érdekel a torkom.
-Segííítsééég!!!! Valkakii haall?? Kéreeeemm !! Segítsééég!!!-Dörömböltem a kezemmel majd fejemet neki hajtottam az ajtónak. Pár pecig így maradtam.
Amikor is meghallottam hogy valaki erre jön.
-KÉÉRREM! ITT VAGYOK!! SEGITSÉG!-üvöltöttem rekedtes hangomon.
Éss iggeeeenn!! Van isteen!! Halllom ahogy a kulcsot behejezi a zárba..és kattan a zár! Nyílik az ajtóóó...
-Sziaa! Ide nem jöhet be senki..
Most mivaaan? Ez...ez... WHAAAT?" Kiabálltam volna egyből hogy Bella...de valahogy még a lélegzet vétel is nehezemre esett.

                                      *Zayn szemszöge*

Áh végeztünk egy ujjabb brutál jó koncerttel. Kész pörgésben élünk.
-Paul..hé..! Paul.-nah végre hogy észrevett.-Hol hagytam a fülhallgatóm?
-Nemtudom.Olyanok vagytok mint az ovisok Zayn. Eggyik pillanatban itt a másikban meg ott hagytok el dolgokat.-zsörtölödött egy kicsit, de őt nem lehet komolyan venni. Tudjuk hogy csak vigyázni akar ránk,és olyan mint ha már az apánk lenne.-De nézd meg Harry öltözőjében,legutóbb amikor Louis után futottam ott láttalak.
-Hmm köszi haver.-paskoltam vállon majd indultam nagy vigyorral  harry öltözöje felé.
Szükségem van arra a fülhallgatómra. Igaz hogy a zene világában élünk de akkor is kell egy kis más stílus is. És ez a füllhalgatóm nélkül lehetetlen..nameg ezzel le tudok lazulni. Főleg az ilyen ütős koncertek után. 
Woohho..mi ez a kiabállás? Körbenéztem,de senki sehol.Majd az ajtóra néztem. Ki lehet ott benn? Ha Harry van egy lánnyal és a lány kiabáll így , akkor kösz de nem kell a füllhalgatóm. Nem akarok megvakulni a látványtól.
Bááár..ha jól emlékszem Harry lement még a színpad mellé Gemmához. Szóval ..aki bent van az csak egyedül lehet. Haaacsaaakk nem Niallal van a csaj...Áh,csak nem lehetek ennnyire hülye hogy ilyeneket feltételezzek.
Szóval megvogtam a zárat és kinyitottam.
Wáó..ez aztán a meglepetés. Egy mindenre képes rajongó betört Harry szobájába. Látom szegény kicsit lefagyott. Nem szeretjük ha valaki igy betör a személyes terünkbe. De hogy jutott be ?
-Sziaa! Ide nem jöhet be senki...-világosítottam fel egyszerűen.
Látszik rajta hogy kicsit földbenőtt a lába. Valamit tennem kellene, kezd ez kicsit cikis helyzet lenni. Kikéne kísérnem a rajongónkat, mivel egyrészt nem lehetne itt másrészt meg nem akarok bunkó lenni és leordítani a fejét.
-Zaayn..hát te mit keresel az én... -hoppá. Mi folyik itt? Most már Harry is ugyan úgy megdermedt mint ez a fan. 
-Was Happenin' ?-törtem meg hirtelen a csendet.
-Te hogy kerülsz ide ? -tette fel Harry a kérdést a lányhoz.
-Öhm...az..hát ! Hoszzú lenne..csak ..de....mert..-húha, kicsilány ez nem valami meggyőző.
De Harry ismeri ? Vagy most mivan? Nekem kissé magas..jobb lesz ha szólok valakinek.
-Haver! Én szólok Paulnak, okés? Kikiséri ezt a fant.-fordultam Hazz felé.
-Ne! Majd én elintézem.Ne szólj senkinek..inkább csak haggy magunkra.-nézte a lányt.
-Jolvan Harry. Akkor nem is zavarok. Sziasztok..-csuktam be az ajtót és ezálltal ketten maradtak a szobában.
Ez kissé fura. De Harry tudja, nem avatkozunk egymás személyes ügyeibe. Nem szokásunk.
Szóval csak végig mentem a folyosón és besétálltam a saját ölltözömbe ahol Perrie már várt.
-Szia.-léptem hozzá és csókoltam meg.
-Brutál jó koncert volt,édes.-ölelt át.
Ilyenkor az ő közelsége segít a legjobban koncert után.Mert sokak szerint ez a munka nem fárasztó, pedig nagyon is az. És ilyenkor ő hat rám a legjobban.


                                   *Harry szemszöge*

-Hol hagytad azt a srácot akivel kimentetek a koncertről?-igazából nem is akartam tudni,csalk meg akartam törni a kínos csendet. Viszont egy kicsit csalódott voltam amikor lelépett azzal a sráccal..szóval..
-Én....nem..csak..-össze vissza beszélt. Látszik hogy zavarban van.
-Nézd, nemtudom mit csinálltatok,biztos élvezted...-kezd kissé elönteni a düh.-de légyszi mondja valami értelmeset is.-bámultam a szemébe.
-Nem élveztem! -nézett keményen. Hmm ezzel már legalább tudok valamit kezdeni.
-Miaz hogy nem élvezted ? Azt mindíg élvezi mindenki...és..
-Kérlek ne tarts bioszt ! -emelte fel kissé a kenyereit és egyben a hangját is.-És nemtudod hogy mit csinálltunk, és azt se hogy ki ő, szóval kérlek....csak haggy...
-Az nem igazán fog menni, hiszen most is te vagy az én öltözőmbe, vagyis úgymond amíg az én területemen vagy addig muszály legalább válaszolnod a kérdéseimre.-húztam oldal mosolyra a szám. Ő pedig csak biccentett egy kicsit a fejével,de láttam hogy nem nagyon örvend neki.
Kissé aggaszt és beindítja a fantáziám hogy mit csinállhattak azzal a pasival. Hiszen ..nem is tudom..így első látásra valami megragadott benne..és ..ez olyan érdekes.
-Hé, volt veled egy másik lány is...egy barna hajú. Ő hol van?
-Isabella. Ő per pillanat szerintem az aréna elött vár rám, de mivel lemerült a telóm és nem tudtam kijönni a szobából ezért foggalmam sincs hogy mit csináll. De mivel mostmár kitudok menni, ezét megyek inkább..
-Várj!-szoltam kissé erőteljesebb hangon.-Itt ..itt a telóm! Hívd fel, és maradj egy kicsit,legalább azt mond el hogy mit csinálltatok ezzel a fiúval, vagyhogy ki ő?! És hogy te kivagy! Hiszen még a nevedet se tudom..-hajtottam le mosolyogva a fejem.
-Victoria. És kedves vagy..de nemtudom fejből Bella teló számát szóval tényleg jobb ha megyek.-lépett eggyel közelebb az ajtóhoz.
-Akkor legalább a te telószámodat megadhatnád.-nyújtottam neki a telómat, célzás képp hogy írja bele.
-Hmm..és minek is az neked?-húzta szemöldökét és kicsit csínytalanul mosolygott.
Mire vállalkoztam én? Már most tudom hogy nem lesz egyszerű megszerezni őt.
-Nem is tudom...de majd ha például nem szeretnék egyedül vacsorázni, akkor eljöhetnél velem.-vetettem fel az ajánlatot.-Vaaaagy...ha esetleg lenne kedved kibeszélni a dolgokat akkor elmehetnénk sétállni. Jó vagyok a lelkizésbe, hidd el! A nővérem mellett...-csak álltam vele szemben. De látszott rajta hogy nemgondolta volna hogy elszeretném hívni randira. Jóh, ez egyértelmű mivel nem is ismerjük még egymást. De egy randinak az a lényege hogy megismerkedjünk.-Szóvaal??-nyújtottam neki ujra a telót.



-Előre szólok, telefonbetyárkodni nem ér!-írta be a számát.
-Nem, vagyok én olyan rossz!-vigyorogtam.-Kikisérlek, látom rajtad hogy szükséged van a segítségre.
-Öhmm..én..egyedül...
-Á-á! Még az én területemen vagy! -kacsintottam rá!
-Hát legyen....-sóhajtott.
És becsuktuk magunk mögött az ajtót..

                                   *Isabella szemszöge*

Amint vége lett a koncertnek indultam volna Bella keresésére.De mondta hogy várjam meg az aréna elött. És mivel az utolsó üzimre már nem írt vissza ezért muszály itt állnom és várnom.
Foggalmam sincs hol lehet és ha a keresésére indulnák valószínűleg én is eltévednék.
Eggyetlen egy ismerős arcot se látok akivel elütném az időt. Úgyhogy inkább bemegyek a nézőtérre.
Legalább ott melegebb van mint kint a hideg utcán, Hiába van nyár,London kiszámíthatatlan.
Most hogy üres az aréna, vagyis még pár ember szállingózik kifele, így még hatalmasabbnak tűnik. És ez az 5 fiú képes megtölteni egy ekkore helyet. Hihetetlen.
Hirtelen támadt egy kissé hülye ötletem. Körbe néztem, nem-e lát valaki. De szerencsére már senki sincs itt. Szóval fogtam magam és felmentem a színpadra, ahol nemrég még ŐK álltak.
Az ő szemükkel nézve ez az egész dolog még jobbnak tűnik.
Belátni az egész hatalmas arénát. Najó, akkor most kellene énekelni valamit, mertha már a színpadra felmentem,énekelni is kellene.
Van pár ember aki hallott énekelni, ők azt mondták hogy egész tűrhető hangom van, de soha nem gondoltam rá úgy hogy én ezt akarom csinállni és minden áron énekelni akarok. Nem. Csakis akkor énekelek amikor jónak látom és kedvem van hozzá.
Mivel valamilyen úton módon Union J volt a fejemben, ezért belekezdtem a Carry You számukba. Fura hogy egy 1D koncert után Union J van a fejembe.
Bele kezdtem az éneklésbe. Éreztem hogy pár hang félre csúszott,de nekem teteszett. És amúgyis az a lényeg hogy nekem tetszen, hiszen nem másnak éneklek, csak magamnak.
Annyira belemerültem az éneklésbe hogy Katy Perry-t és mindent ami jött énekelgettem.
Amikor pedig úgy döntöttem hogy végleg befejeztem, tapsot hallottam.
Azonnal jobbra hátra fordítottam a fejem.Senki. És a taps is elhallgatott. Lehet hogy a fejemben hallottam ?
Nem...mert megint elkezdett tapsolni valaki. Most balra fordítottam a fejem és egy homályos alakot vettem ki.
-Ügyes, ügyes..-közben tapsolt. Én pedig hunyorítottam hogy kitudjam venni hogy ki lehet ő.
-Kivagy? Elméletileg senkinek sem szabadna már itt lennie!-oh oh...Dávid feelingem van!-Dávid...van képed ide jönni? És miaz hogy a "Játék még nem ért véget"? Te beteg ember vagy...Hol van Viki? Azonnal mond meg te rohadék! És...
-Áuu, ezt most a lelkemig hatolt!-Jött közelebb az ember alak.
-Ez nem igaz.-nevetem.
-Számomra nem volt vicces, most a sárga földig tiporhattál volna ha Davidnak hívának.-Már láttam a mosolyt az ő arcán is.
-Neharagudj Niall. Amikor elösször találkoztunk fejbe vágtalak most meg sértegetlek...tiszta hülye vagyok.
-Hááát pedig remélltem hogy a második talink már valamivel kellemesebb lesz de ezek szerint tévedtem, Bellla. Ugye Bella?!
-Isabella..de igen, hívj csak Bellának.
-Szép hangod van. De amikor az a rész van hogy Carry Youuuu, I carry youuu akkor a youu-t vidd egy kicsit magasabbra!-állt mögém.-Szép ugye?-fogta meg hátulról a kezem.
-Uhumm..-csak hmm-ögni mertem.Egyszerűen ahogy mögöttem állt megfagytam. Pedig olyan melegség árad belőle. A szívem pedig már ettől az apró mozdulattol egyenesen lüktetett.
-Ott kezelik a reflektorokat..-emelte fel a jobb kezem és mutatott az eggyik felső sarokba.-Ott pedig Paul szokott minket figyelni..-most megfogta a másikat és a szinpad mellé mutatott.
-Ti pedig innen mindent láttok.-mosolyogtam...próbáltam elnyomni azt az érzést, amit most Niall vált kibelőlem.
-Igen.-nevetett aranyosan.Egy pillanatig csak így álltunk.
Majd bal kezével előröl átfogta a derekam,és magához fordított. Szemembe nézett, halottam hogy neki is majdnem kiugrik a szíve az enyémmel eggyütt. Tudtam mi következik. Mindkét kezét derekamra csúsztatta, és fejével lassan közeledett hozzám. Már láttam ahogy szemeit lehunnya...és ekkor..



-Bellaaa!!!-nemiiigaaazzzzz!!!! Azonnal szét rebbentünk. Mind a ketten elvörösödtünk Niallal.-Mond..hogy nem..hogy nem zavartam meg valamit.
-Ööööh...végülis nem..csak...-baszus...igen!! Igeen!! IGGEENN! Megzavartál minket..nagyon is Viki..de ááhh..!! Viszont nemtudok haragudni rá,hiába félbeszakított minket, iszonyatosan örülök hogy kitudott jönni a szobából. Oh és ahogy látom Harryvel van. Hmm..ez érdekeeees. És mivel Harry arcán ott az a kaján vigyor amiből csak azt tudom leszűrni hogy van köztük valami. Vaaaggy csak azért vigyorog így mert tudja hogy mit zavartak meg.?!
-Én én...akkor megyek is..!-nyomott egy puszit Niall az arcomra.-A gyógypusziért cserébe.
Telljesen elpirultam és egyben ki is borzongtam. Olyan édes gesztus ez tőle.
-Nah innen már akkor kitalállsz, Bella már kivezet. Jóéjszakát, Victoria.-vetett Harry egy féloldalas vigyort Vikire és elmentek Niallal vissza a szinpad mögé.
Mi pedig egymásra néztünk. Olyan "elkell meséllned mindent" pillantással. Szóval azonnal beültünk egy taxiba, és a hotelba siettünk. Kezdőthet a csajos dumállgatós este. Most mindent ki kell beszéllnünk.

3 megjegyzés:

  1. Ez a kedvenc reszem eddig! Hozhatnàd màr most a kövit!!:p tökjoooooleeeeett!:3
    Àgnesz :**

    VálaszTörlés
  2. hehe..köszi ági:D♥ majdd....arra még várhatsz egy kicsit ):D

    VálaszTörlés