2013. október 26., szombat

KE* sztorik

SZIASZTOOK:)
Nagyon sajnállom...de ma nemtudom felrakni még a kövi részt!:(( Elvagyok vele maradva..és ma este még programom is lesz szóval..tényleg nagyon sajnállom:(♥
DE..ezért hoztam nektek Halloweennel kapcsolatos Niall és Harry KE* sztorikat!:')
Remélem tetszik majd..de azért tudom hogy nem olyan mint egy kövi rész!:(
Jah..és BOLDOG HALLOWEENT!:)



                                                                                                                   ~E.V.
_______________________________________________________________________

Harry a Halloween partyn

A barátnőddel hivatalosak vagytok egy Halloween partyra.Ő fekete macskának öltözik be te pedig vámpir lánynak. Kisminkelitek magatokat, szépre..nem olyan ijesztőre és már indultok is.A magassarkútokkal végig kopogtok az utcán. Majd megérkeztek a buli helyszínére. Dübörög bent a zene, és egyből neki álltok tombolni. Mindenki bevan öltözve, de ti kitűntök a tömegből.
A barátnőd hamar lelép egy múmiának beöltözött sráccal. De te csak táncolsz tovább. Amikor már kifulladtál elmész a pulthoz és kérsz egy pohár pezsgőt.De oda jön melléd egy maszkos fiú.
Ő: Csokit vagy csalok!
Te csak nevetsz és a fejéhez vágsz viccből egy kis cukorkát.
Ő:Én más édességre gondoltam....-csillognak a szemei a maszk alatt.-Hogy hívnak?
Te: (T/N)-nek.
Ő:Hmm..szép név. És mit iszol? 
Te: Egy egyszerű pe...
Ő: Remek, nekem is egy olyat amit ő iszik!-biccentett a pincérnek.-Nagyon jól áll ez a vámpír jelmez..de a fogaiddal majd jobb ha vigyázol!
Te: Látom valakinek piszkos fantáziája van!-nevetsz.
A maszk még mindig rajta van...beszélgettek de utána elhív táncolni a klubb hátsó részébe.
Átkarolja a derekad mert épp egy lassú számot raktak be.Te pedig a fejed a vállába fúrod. Átjár az illata.Kezeivel szorosan átkarol. Majd a füledbe súgja : "Gyere velem."
Te pedig csak szeded a lábad, mert a csuklódnál fogva megragad és húz maga után, át a tömegen,ki a klubb elé.
Azonnal a falnak nyom és rádnéz. Csak a zöld szemei látszanak ki a maszkból. Lábaid kezdenek remegni,ő pedig amint lerántotta magáról a maszkot egyből megcsókol. Lassan..majd egyre kívánatosabban kezd csókolni.Kezével végig símit alkarodon, te pedig sóhajtasz egyet, és véletlen megharapod a vámpír fogaiddal száját.
Ő: Hey...én mondtam hogy vigyázz azokkal a fogakkal!-nevet.
Te: Ne haragudj.-majd közel húzod magadhoz és megcsókolod óvatosan.Kezeddel pedig a hajába túrsz.
Ő: Ja..amúgy Harry vagyok!-motyogta két csók közt..
*Az este további részét a fantáziádra bízom...:) *





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Niall mint...

Az egyik nap nagyon eleged lett mindenből, és úgy döntöttél hogy elmész az erdőbe sétállgatni. Csak te, egyedül.Miközben sétálltál, eszedbe jutottak azok a történetek amit még a nagyszüleid mesélltek azokról a lényekről amik ebben az erdőben élnek. Elmosolyodtál ezeken az emlékeken. Méghogy ilyen lények létezzenek...persze.
Egyre jobban kezdett besőtétedni, de nem foglalkoztál vele. Hiszen otthol nagyon összevesztél a szüleiddel. szóval úgy döntöttél hogy itt éjszakázól az erdőben, egymagad. Szerencsére találtál egy  házat, ami elhagyatottnak tűnt, és bementél. Ledobtad a füllhallgatódat az egyik dohos kanapéra a telefonoddal eggyüt és elmentél felkutatni a házat. Sehol senki...úgy néz ki.
Amikor már teljesen besötétedett hirtelen hangokra leszel figyelmes.Felállsz a kanapéról és elkezdesz lassan sétálni a hang fele.
Te:Ki az?
Nem jött válasz. Egyre jobban kezd megfagyni az ereidben a vér amikor valami vagy valaki elkap hátulról.
Száját a nyakadra tapasztja, és amikor már rájöttél volna hogy micsoda vagy kicsoda ez, akkor elkapja száját az eredtől és rádnéz.
Ő:  Nem bírom.....-kezd valami előtörni belőle közben pedig egyre jobban markol.-Fuss...FUSS..Fuss vagy kénytelen leszek megölni!
Elenged a kezei közül,de te nem mozdulsz . Egyrészt a sokk miatt másrészt pedig valami megfogott benne. Olyan ártatlan annak ellenére ..hogy...hogy egy vámpír. Szóval igazak voltak a nagyi meséi...
Ő csak lihegve bámul és probállja magát fékezni. Te pedig megszokásból elkezded nyugtatgatni.
Ő: Ne gyere közelebb!-figyelmeztet.
Te: Hadd segítsek...-közeledsz felé.
Ő: Meg akartalak ölni...hidd el hogy nem mindenkinek mondom azt hogy meneküljön akit meg akartam ölni!
Te: Lehet, de nembaj. Én megpróbálok segíteni.
Ő csak fintorgott, te pedig kezeid közé veszed az arcát. Kék szemeibe bámulsz...melyek megigéztek téged. Végig simítasz remegő arcán, melybe beleérnek a szőke tincsei.
Te: Cs-sshh...ne remegj!
Ő: Olyan finom vagy velem...-villantotta meg fogait mosolya közben.-Pedig meg akartalak ölni..
Te csak elmosolyodsz. Mikor kiengeded az arcát kezeid közül, ő elkapja azokat és összefogja. Közel húz magához. Szája amutómatikusan a nyakadhoz vándorol. Remegni kezdesz kicsit félelmedben, majd mikor ezt észreveszi akkor egy apró puszit ad oda ahol az előbb meg akart volna ölni.Észre veszed rajta hogy szemeit összeszorítva tette ezt. De szája egyre közeledik ajkaidhoz.Te pedig ezt engeded..így megcsókol. Miközben csókol érzed szemfogait, amitől "hmm"-ögsz egyet.
De kezd kitörni belőle az az erő amit eddig magában tartogatott... Hirtelen a kanapén találod magad vele,ahogy még csókol. Erejével ledönt, és föléd kerekedik...Leszorítja csukóidat és fejét a nyakadba fúrja,apró puszikat elhagyva.... *Innentől jó fantáziálást kívánok.;) *




UI.: Remélem eggyenlőre ez is tetszett!:( Amint lesz egykis szabad időm felrakom a kövi részt!:) IGÉREM!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése