2013. október 5., szombat

12.Rész

Először is, mint láthatjátok a blog megújult egy cseppet.
De azért nagyon reméllem hogy ez az új külső nem hátráltat titeket a komizásban/feliratkozásban..na és persze az olvasásban.:)
Utólag pedig egy NAGY SORRYT szeretnék mondani a helyesírási hibákért.:/ Ezentúl megpróbálok az új külső mellé egy elfogadhatóbb külalakot is társítani.
A jó és rossz kritikákat szívesen fogadom amúgy ezzel kapcsolatban.:)
Jó olvasást !♥
                                                                                                                ~E.V.
____________________________________________________________________________

*Victória szemszöge*

Sötétség.Sötétség mindenhol. Úristen..hol vagyok? Fény! Arra fény van.Lábaimat szaporán kapkodom,de valami mégis visszahúz. Egy kéz. Az arc homályos csak két igéző zöld szempár csillanásai kivehetők.A fény világosodik, egyre jobban. A szempár tulajdonosa pedig eltűnt. Azonnal futok tovább. Amikor pedig majdnem elérném a fényt valami utamat állja.Egy nagy alak. Ez az alak mintha magából a fényből jönne ki, vagy mintha maga lenne a fény. Hangok. Hangok jönnek felőle. Mintha...
-Áááááá ! -sikítottam fel.-A homlokom!-dörzsölgettem a fájó részt, ami még pár másodperce valaki más homlokával csattant. Ez ébresztett fel álmomból. Mondhatom jó kis ébresztő volt.
-Jó regg...
-Jézus!-koppant a fejem a földön is,mert egy hatalmasat estem az ágyról.Azonnal magam után rántottam a takarómat is,és takartam vele el magam. Egy bugyi és egy rózsaszín piszoma felső volt mindössze rajtam.
-Jól vagy?-jött át az ágy másik oldalára, ahol én épp a földön ültem.
-Mi a jó életet keresel itt? -csúszott ki számon,miközben még a takaróm szorongattam.
-Bella küldött Niallal hogy..
-Bella?? Hol van? Jól vannak? Mit csinállnak?Harry hogy lehetsz ilyen halál nyugot amikor azt se..
-Nyugi.-hajtotta le fejét,szája pedig édes mosolyra húzott.-Jól van a fejed?
-Jól,és bocsi amiért így lefejeltelek,csak furát álmodtam.-húztam magamhóz a lehető legtöbb párnát és plüsst. Ez a biztos.
-Minek ez neked?-nevetett.-Csak nem a földön akarsz tovább aludni?
-Öhm..nem. Csak hát..tudod..hogyis mondjam. Ti fiúk abban alszotok amiben..mi, mi lányok pedig. Hát..mondjuk úgy hogy szégyenlős vagyok.-ástam a fejem a puha tárgyak közé. Épp hogycsak kilátszott a két szemem,ami Harryt fürkészte.
-Nos, engem nem zavar!
Hidd el Harry, ezzel énis tisztában vagyok. Csak mégse akarok elötted futkározni egyszál bugyiban. Remélem azért megérted.
-Nem lehetne, hogy te most kimész egy pillanatra a nappaliba,én pedig addig felveszek valami tisztességes ruhát?-vetettem fel az én általam legjobbnak tartott ötletet.
-Mint mondtam,engem nem zavarsz.-dörzsölgette száját ujjaival.
-Harry!!-kiáltotttam rá. Kezemmel pedig a hálószoba ajtó felé mutogattam.
-Jólvan..ha te akarod.-állt fel nagy nehezen. Majd kisétált ráérősen az ajtón.
-Most te vagy az én területemen, Harry! -kiabáltam hogy hallja a nappaliban is. És igen, hallotta mert egy halk nevetés szűrődött át az ajtón keresztül.
Egy pár percig vártam hogy megbizonyosodjak róla hogy nem kukkol, majd kimásztam a takaró és a párnáim közül.Kikaptam a szekrényemből pár ruhám és öltözni kezdtem. Hajam megfésütem és kimentem Harryhez aki a kanapén ülve várt. Én pedig vele szemben ültem le.
-Naszóval, először is.-roppantottam ki ujjaim.
-Most vallatni készülsz? -vágott fura képet, amin akaratlanul is nevetnem mellett.
-Nem áll szándékomban.-mosolyogtam.-De Isabella hol van? Este haza kellett volna jönnie.
-Niallnál van.-mondta lazán.
-Nemár. Komoly?-akadtak fenn egy pillanatra szemeim.-De hisz ez még csak az első randi volt és Bella nem olyan hogy egyből..tudod hogy értem...
-Héé, nem csinálltak semmit.-vigyorgott.
Ezt még kissé emésztenem kell hogy Bella Niallal aludt az első randi után. De mi a francnak van telefonja akkor,ha üzenni se tudott róla? Ígyis reggel a szívroham kapott el amikor Harryt láttam meg és nem őt.
-És, öhm...miért is téged küldött? Jöhetett volna ő is.-hunyorítottam rá.
-Mert Bella még elmegy a bankba hogy felvegye azt a pénzt amit a szüleitek küldtek,és ugye Niall elkíséri és csak azután jönnek vissza. Ammi szerintem még egy kicsit odébb lesz. Ezért küldtek engem. Hogy ne legyél egyedül és ne csinállj semmi hülyeséget. Úgymond én leszek mára a baby szittered.-hadarta el amit én csak szótlanul hallgattam. Erre mit is lehetne mondani? Harry lesz a "baby szitterem" , mintha 5 éves lennék.-Jah, és mivel Bella csodás ötlete azvolt hogy ismerkedjünk meg, ezért is nem mást küldött, hanem engem. Én meg szívesen elvállaltam.
Fhuuuu....ha tudná Bell hogy most mit gondolok !! Ezt még lerendezem vele. Most. Azonnal.
-Megbocsátasz egy pillanatra...csak...-nyúltam a dohányzó asztalra a telómért. De Harry gyorsabb volt és elkapta épp azelött amikor már megkaparintottam volna.-Add ide!
-Nem lehet. Én már írtam nekik hogy minden oké.-elégedetten vigyorgott.
Hihetetlen hogy milyen aranyos ezzel a mosolyával.. Sőt, ez már több mint aranyos. Egész életemben egy 1D koncertről álmodtam. Valóra vált. Azt pedig állmomban sem gondoltam volna hogy az eggyik szerelmem itt fog velem lenni egy szobába, úgymond " baby szittel" engem. Harry iránt érzek valamit. Ami jó, meg nem is. Szeretem de nem szabadna, mert tudom hogy nem lesz hosszú bármi is ami vele meg velem történne. Ah..de mikbe gondolok én bele. Jobb lesz ha hanyagolom ezt a témát.
Nagy nehezen kikönyörögtem tőle hogy addja oda a telóm, én pedig egyből pötyögtem ujjaimmal a Bellának szóló üzimet.
 " Szia. x NORMÁLIS VAGY TE ? Legközelebb hívj vagy csinállj valamit ha nem jössz haza. Nem kellemes egy idegent lefejelni reggel. És csak úgy mondom..nem szorulok felügyeletre. Siessetek vissza. (: "
Elküldve. Azonnal jött is rá a válasz.
 " Bocsesz, azt hittem örülsz majd neki. Menjetek valahova,KETTESBEN. :* Mi nemtudom mikor megyünk vissza. Legyetek jók. x "
Kettesben Harryvel? Aki még szinte idegen ?! Komolyan ?
-Hogy mondtad ?-állt mellém.
-Jah semmi..
-Idegen?-oh, úgy tűnik hogy kissé hangosan motyogtam magamban.
-Hát ha úgy vesszük akkor igen, az vagy. Nem ismerlek..vagyis emberileg.Úgy beszéllgetősen...
-Hát akkor gyere, hozd a cuccod, menjünk sétálni. Úgyis elkell jönnöd velem sétálni. Emlékszel?-vonta száját oldal vigyorra.
-Én azt hittem hogy van lehetőségem választani hogy  igent vagy nemet mondjak a sétára vagy a vacsira amikor megadtam a teló számom.-hadonásztam elötte a telómmal.
-Volt. De mivel baby szittered vagyok erre a napra ezért...
Én csak egy hatalmasat sóhajtottam.
-Értettem..-hajtottam le a fejem egy kicsi szemforgatás közben. Megfujtom Isabellát.
Felkaptam a kistáskám és elhagytuk Harryvel a hotelt. Egy élmégy vele liftezni..ahogy mögöttem áll, én pedig a velem szemben lévő liftes tükörben tökéletesen látom ahogy végig stíről.
-Most pontosan hova is megyünk?-toltam fel a napszemcsim.
-Mit szólsz ha elviszlek egykis idegen forgalmi túrára ? Tudod, Big Ben, Parkok...meg ilyesmik.
-Okés.-válaszoltam tömören.
A sétával nincs bajóm, Harryvel sincs, csak ez az egész valahogy mégis fura.Nem sétáll az ember minden nap szupersztárokkal.
Harry zsebre dugott kézzel szorosan mellettem sétált. Igaz hogy tegnap is azon rágódtam amíg Bella Niallal volt, hogy milyen jó lenne ha Harry meg én. De rájöttem hogy nem. Úgyhogy az érzésimet elkell folytanom iránta. Hiszen ő is meg én is két külön világ vagyunk. Két külön világból jövünk. És akkor most jöhetne az ellen érv hogy pedig Isabella is egymásra talált Niallal..de bekell ismernem, ő mindig jobban nyitott az emberek felé. De minek vitatkozok magammal? Ennek az egésznek semmi értelme...
-Hahó!- kuncogott mellettem a göndör hajú "szerelmem".
-Hmm? Tessék? -ráztam meg a fejem.
-Olyan vagy mint egy élő halott aki csak muszályból sétáll körbe körbe Londonban.-tette a fejére a napszemüvegét,hogy tiszábban lásson.
-Pedig nem..csak elkalandoztam.
-Na és min gondolkoztál ennyire ?-kérdezősködött. Csak nem fogom elmondani a szín igazságot...
-Semmi különös dolgon..-mosolyogtam.-Inkább élvezzük ezt a rögtönzött idegen vezetést.
Sétállgattunk. Megmutatta a Big Ben-t ahogy ígérte, ami élőben valami csoda szép. Csinállt pár képet, amin én borzalmasnak látom magam, de kinem látja magát annak egy képen? Harry viszont megvolt elégedve a munkájával. Ami aból állt hogy párszor megnyomta a telóján a fényképező gombot.
Viszont....ugyebár Harold nem kicsit híres. Ezért elkezdtek jönni a rajongók. Egy kettő csak megbámult hogy ki is vagyok én?! Nem volt valami kellemes, de mit tudok csinállni? Ezért amikor egy nagyobb csapat jött, inkább eltávolodtam Harrytől. Nehogy pár fan idióta dolgokat kezdjen el terjeszteni. Elég nagy sokk lesz majd nekik az amikor Niallt bejelenti hogy van barátnője.


Szószerint szét szedik őket a nők. Autógramm, kép és nem mondhatsz nemet.
Egy 10-15 percet tuti hogy a közeli boltban kóvájogtam, amíg ő végzett a rajongókkal. Benyitott,majd szólt hogy mehetünk.
Beszéllgettünk, láthatóan élvezte a társaságom. Nem tagadhatom, én is az övét.
Amikor a parkhoz értünk azonnal egy padot kerestünk, mert Harry meggyőződése szernit ilyenkor jönnek ki az öreg nénik is akik minden padodt elfoglanak. 
1,5 órát biztosan elbeszéllgettünk...és mintha egyre közelebb jött volna a padon. Minden egyes percben. Lehetséges ez? 
De hamarosan úgyis mennünk kellene már vissza a hotelba. Hiszen Belláék is oda mennek..nagyon remélem hogy már ott is vannak.
Miközben vissza sétálltunk, egy ujjabb rajongó csapat rohamozott meg minket, és még egy, meg még egy...majd már alig birtunk mozdulni. Így felmásztunk valamilyen üzlet bejáratához, az ott lévő biztonsági őrök pedig kis idő után lehetővé tették azt hogy vissza jussunk a hotelba.


A szoba ajtónk elött kifujtam a levegőt. Amin Harry csak nevetett. Valószínűleg ő hozzá szokott már ehhez.
-Jaajj..gyerekek..ne itt , légyszives!-takartam el a szemem amint beléptünk az ajtón.
Mindenki csak nevetett, amint szétreppentek a szerelmesek.
-Sziasztok. Nah jól viselkedett Viki?-érdeklődött Bella.
-Nem voltak fegyelmezési problémák.-bólogatott Harry nagy vigyor kíséretében.
-Niall, te pedig jó lesz ha nem nyulod le majd Bellát minden este.-dobtam le a cuccom a nappaliba.
-Csak egy este volt...-fogta át a derekát. A göndör pedig csak nevetett.
-Mit szolnátok ha ma este elmennénk az egyik haverom bulijába?-dobta be az ötletet Harry,
-Szuper! Bella?-fordította Niall a fejét barátnője felé.
-Remek! Akkor gyorsan átöltözök.
-Jó bulizást!-mosolyogtam majd szobámba siettem.
-Te komolyan mondod hogy nemjössz?-jött utánam Bell fenn akadt szemekkel.
-Nincs sok kedvem.Tudod hogy a pia meg én...nem szeretem az ilyeneket. Nincs hozzá hangulatom. Harry lefárasztott.-mondtam az ablak fele nézve.
-Viki..necsinálld!-teremtett le.
-Légyszi..had maradjak. Fáradt vagyok...-hazudtam. Igazából csak nem akartam elmenni. Semmi kedvem nem volt most ahhoz hogy talán bele szeressek Harrybe, ami úgyis rosszul sülne el.
-Gyere már, ez egy jó lehetőség hogy Harryvel legyél.-magyarázta az ágyamra ülve. Most totál ellentétes dolgokat akarunk Bellával.
-És mivan ha én nem akarom?
-Idióta vagy Viki.-állt fel és kiment.
Egy ideig próbálltak rávenni hogy menjek, de én kiharcoltam hogy maradjak. Mondtam hogy ők ettől függetlenül elmehetnek. Mivel én nembírom a piát ezért egyedül maradtam megint a hotelban.
Szóval benyomtam a tv-t és egy tál popcorn mellet bámultam a semmit érő műsort.
Amikor már majdnem bealudtam, csengettek.




10 megjegyzés:

  1. detökjó*-* kövit szeretnééék! :33
    (Ági:DD)

    VálaszTörlés
  2. Jujj gyorsan kövit! Jó lett! :))

    VálaszTörlés
  3. Szia szeretem a blogod és olvasom is és várom a kövi részt légyszi siess !!
    De láttam fb-n hogy ki irtad hogy csere ezt hogyan kell értelmezni vagy mi ez ?
    Légyszi magyarázd el !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. elösször is köszönöm mindenkinek:)♥
      A cserét úgy kell érteni..hogy az én blogomnak a linkjét kirakod a te blogodra, én pedig a te blogodnak fogom a linkjét hirdetni az én blogomban.:)

      Törlés
  4. wáááááá de jó hamar hozd a kövit!!:DDD

    VálaszTörlés
  5. TE NORMÁLIS VAGY ?? O.o Itt abba hagyni.... *.* meg fogok őrülni szombatig -.- de egyszerűen akkor is imádom :3 <3

    VálaszTörlés