2013. október 12., szombat

13.Rész

Meghoztam a 13.Részt.!
Hát ahogy látom nem nagyon tetszik az új külső.:( Eggyáltalán a sztory tetszik?:|
Na mindegy...remélem azért még vannak olvasók.♥
Az új részeket pedig szombatonként fogom hozni, de ha azt látom hogy többen vagytok....akkor elöbb is hozom őket!:) Szóval szóljatok a barátnőiteknek is hogy nézzenek be..jól esne.:)
Minden esetre köszönök mindent.!
                                                                                                                      ~E.V.
_____________________________________________________________________________

*Isabella szemszöge*

Foggalmam sincs mi ütött Vikibe. Tisztában vagyok vele hogy nem annyira szereti az ilyeneket, és nem iszik alkoholt. Már pedig egy ilyen helyen csak azt lehet inni, de eddig mindig eljött! De ha egyszer nem , akkor nem. Nem akarok rá erőszakolni semmit. És ahogy ő szokta mondani "El lesztek nélkülem is." ,amivel nem is ellenkezek. Hiszen most hogy Niallal egymásra találtunk, jót fog tenni mégtöbb eggyütt lét, hogy megismerjük egymást.
Niall kocsija leparkolt London egyik eldugottabb részében.  Csak annyit láttam a kocsiból hogy koktél ruhás lányok egymásba karolva eltünnek egy ajtóban ami mellett egy goromba őr áll.
-Kiszállás!-nyitotta az ajtómat udvariasan az egyik fiú.
Harry elméletileg szólt még Liamnak is aki Andyvel idejön. Mi pedig addig bementünk a szórakozó helyre. A biztonsági embernek aki szigorúan állt a bejárat elött Niall felmutatott egy kis bankártya nagyságú tárgyat, amire az őr csak biccentett és beengedett minket.
Ahogy beléptünk a zene körül ölelt minket. Szinte már fülsüketítően hangos volt! Ahogy pedig belljebb és belljebb mentünk egyre hangosabb lett.
Niall átvetette a vállamon a kezét és így préselődtünk át a tömegen a pulthoz.
-Két tequilát !-kiabállta túl a zenét. A pincér pedig azonnal ki is öntötte nekünk az italokat.
Mivel nem vagyok az az anti alkoholista ezért egyből lehúztam, amire Niall csak egy elismerő tekintetett villantott.
-Még két tequilát és két wiskeyt!-szólt újra a pultos srácnak.
Ő egyből lehúzta mind két italt, én viszont már mielött megittam volna a wiskeyt furán néztem. Nem lesz ez egy cseppet ütős így ? Hezitáltam, majd úgy ahogy volt ledöntöttem, mitsem törődve a másnapossággal.
Ahogy látom Niall se nagyon foglalkozik vele, hisz újra kért magának. De én inkább megragadtam a kezét és a táncparkettre húztam. Megálltam vele szemben egy pillanatra. Csak bámultam ahogy a lézerfények egy-egy apró pillanatra az arcára tévednek,és ekkor megcsillan a két szeme. Egy érzés eluralkodott rajtam. Ami lehet hogy a pia miatt volt...de nem érdekeltt. Megragadtam nyakánál fogva majd megcsókoltam. Hosszasan egymásba voltunk gabalyodva, Niall is kezdte bele élni magát. Keze egyre jobban csúszott lefele. Elért a csípőmhöz majd már a fenekemnél volt. Biztos vagyok benne hogy örül most a rövidnadrágomnak,ami megkönnyítette a dolgát. De hagytam neki.
Érintése egyre jobban perzselte a bőröm,és csókja is egyre vadabb volt. Hallottam a hangos zenén keresztül is ahogy a fülembe szuszog. Édes volt. Testét is egyre jobban hozzám préselte,szinte már egyásba voltunk fonódva.

*Harry szemszöge*

-3 pohárral a legerősebből!-támaszkodtam a pultra. Csak bámultam ahogy Niall és Isabella mennyire élvezi egymást. Be kell ismernem jól döntött hogy összejött ezzel a lánnyal.Már az is boldoggá tesz ha a haveromat látom hogy boldog, de azért jó lenne ha rám is rámtalálna már a szerelem.
-Uram !-lökte mellém mindhárom italt a pultos. Azonnal ledöntöttem mind hármat. A melegség átjárta a testem az alkohol hatására, és egyre boldogabbnak éreztem magam.
Újra kérni akartam még egy kört, amikor meg akadt a szemem a szembe lévő sarokban engem figyelő lányon. Elég csinos, jó alakja van. Bár az arcát alig látni.De nagy volt a tömeg, ezért a sok embertől már magát a lány alakot se láttam. Szóval ittam tovább az azt az italt ami elfeledtet velem mindent!
-Szia szépfiú.-hallottam pár centire mellőlem egy nyálas hangot. Majd amint leraktam a poharam a pultra, a nő arcára bámultam. Ő ült a sarokban az elöbb?
-Meg hívhatlak egy italra?-ajánlottam fel udvariasan, majd kértem 2 Jack Daniel'st.-Hogy hívnak?
-Anne.-csábított a hangja, és ahogy a barna haja a nyakába omlott....nameg a mély kivágású ruha ami alig takart belőle valamit.-Te pedig Harry ugye?
-Igen.-ittam bele az italomba.
-Hallottam már rólad.-nézett végig a tömegen.-Ő pedig a batátod,nemde?
-Igen ő Niall.
-Látom nagyon bele lendültek azzal a lánnyal.-körözött ujjával a pohár száján, közben pedig érzékien rám tekintett. Nyelnem kellett eggyet.-Te hogyhogy nem lánnyal jöttél?
-Szingli vagyok!-jelentettem ki, és húztam le még egy pohárral. Vikit bele számitva nem nagyon érdekel most senki.Bár érzem hogy ő nem adja magát könnyen. Én pedig fiú vagyok, szóval egykis szórakozás nekem is kijár.
-Én segíthetek ezen..
-Tessék?
-Én segíthetek azon hogy ne légy szingli.-hajolt igazán közel hozzám. A piros rússzal kikent szája már elég közel volt az enyémhez. Nadrágom kezdtem egyre szűkebbnek érezni.
De most nem érdekellt semmi. Úgyhogy engedtem hogy közeleddjen és megcsókoljon.


 Éreztem hogy nem az a féle lány aki el aprózza a dolgokat.
Megragadta nyakamnál a pólóm és elhúzott a pulttól. Egyenesen a bár hátsó bejáratához rohantunk, közben egy pillanatra se távolodtunk el egymástól.
Az alkohol megtette a hatását...semmi bűntudat, semmi rossz, csak a jó érzés marad!
Az ajtót kicsaptuk és a falnak döntött. Testét hozzám simította, és a mélyen kivágott ruha most mégtöbbet mutatott. Én ösztönösen végig simítottam mellkasától lefele, amítől egy pillanatra kiborzongott. Derekát átkarolva fogtam magamhoz mégközelebb.Amikor a nadrágom fele járt a keze én forítottam a helyzetünkön, és én szorítottam a falhoz.
-Játszunk..-motyogtam a szájába.
Hmm..látom szófogadó lány. Azonnal elengedte magát, és feszült teste sebezhetővé vállt.
Két kezemmel a feje fölött támasztottam a falat,ajkaimmal pedig a füle mögötti részt súroltam mire egy mély levegőt vett és kezeivel a hajamba túrt. Pár pillanattal később megfogta a szoknyája allját és feljebb húzta, épp annyira hogy ne lehesseb belátni. Erre a cselekedetére már nemtudtam mit reagállni, és képtelen vagyok itt és most leálni.
Nem tudom hogy miért vagy hogyan...csak azt tudom hogy akarom őt. Most.

*Niall szemszöge*

-Bella...Bella...-búgtam a fülébe.
Nem bírtam ellenálni. Annyira magával ragadott ez az egész. Nem érdekelt hogy néznek-e az emberek...csak Isabellát akartam. De őt nagyon. Amennyire csak tudtam magamhoz szorítottam és nyakába hajtottam a fejem. Hallottam ahogy egyre gyorsabban veszi a levegőt.
Mellkasom az övének szorítottam, kezem pedig a csípjőn pihent, majd újra bele éltük magunkat a szenvedélyes dolgokba. Szívünk egyszerre verte ugyan azt a gyors tempót.
-Niall.....-sóhajtott, amint egy apró szívást ejtettem a nyaka érzékeny pontján.
Még a hangja is olyan sexy. Teljesen sebezhetőnek érzem ezekben a pillanatokban.
-Niall..az....az ott...-húztam el fejem nyakától hogy szóhoz jusson.-Az ott Harry egy lánnyal?
Oda kaptam a tekintetem ahova Bella figyelt. Harry egy lánnyal...csókolózik?
-Mi a franc?! Hova vezet az az ajtó Niall?-bámulta őket nagy szemekkel amint kisurrannak egy ajtón,közben pedig élvezik a helyzetet.
-Azt hiszem hogy az a hátsó bejárat.
Nem úgy volt hogy Vikivel szeretne elmenni randira hamarosan? Tegnap még erről dumállt nekem...
Kész káosz ez az ember.
-Hé,héé..Bella! -futottam utána. Mert egy pillanatra elkalandoztam de ő máris futott oda, ahol az elöbb az a nő és Harry eltűnt.
Az ajtót résnyire nyitotta és onnan figyeltük az eseményeket. Nem szeretek a haverjaim után leskelődni, de most ezt éreztem helyesnek.
Egy darabig vadul csókolóztak a falnak dőlve majd a lány szét rántotta Harry felsőjét. Isabella erre a cselekedetre eggyet köhhintett. Amit észre vettek.
-Menjünk hozzám.-halkan suttogta az ajtó fele nézve Harry.Nem hiszem hogy észrevett minket, inkább ösztönből nézett az ajtó fele. Majd azonnal eltűntek. Biztos vagyok benne hogy nem sakkozni mennek Harryhez....
-Elmondjuk Vikinek?-ültünk a pulthoz.
-Foggalmam sincs.-kortyoltam bele az italomba amit elém rakott a pincér.
-Heloooo.-pacsiztam le Liammal, akik valószínüleg most értek ide.-Bocsesz, de Andy most elveszett a tömegben. Majd ha szomjas lesz akkor ide jön.
-Andy...-nevettem akaratlanul is.-Bemutatom Isabellát!De már találkoztatok.
-Oh igen. Szia. Liam vagyok. Ő....-kereste a haverját.-Ő pedig Andy, aki ott elég vadul táncol.
-Hehehhe...örülök hogy megismertelek.-állt fel Bell és karolta át Liamet.
-Mi ez az unparty hangulat emberek? Bulizni kellene. Come on!-lendült be Liam.
-Mi már kibuliztuk magunkat!-montam,letéve a poharam.-Vissza vigyelek a hotelba?-néztem Bellára.
Ő pedig csak egy kicsit bólintott.
Liam pedig tovább bulizott Andyvel. Én meg megpróbálltam hívni Harryt, de nem veszi fel.Vagy 20x hívtam,de semmi.
-Megjöttünk Viki...-nyitott be Isabella a hotelszobába. De sehol senki. Minden tiszta sötét, egy lámpa se ég csak a tv van bekapcsolva de ott is csak a recsegő képernyő megy.
-Viki ?-kiálltottam be én is minden szobába.
Hova a fenébe tűnt el pár óra alatt ?
-Nem hagyott semmi üzenetet sehol. Még a popcorn is itt maradt...-jelentette ki Bella.
-Mi lenne ha fel....nem! Itt a telója.-kaptam a kezembe majd dobtam vissza a kanapéra.
-Ne, ne..várj! Add ide a telóját!
Gyorsan átgörgette a hívás listáját, de ott sincs semmi.
Viki eltűnt!
Bella fejéhez kapva próbállt gondolkozni hogy hol lehet..de semmi.
-Dávid!-kiálltott fel hirtelen.

UI.: bocsesz a rövidke rész miatt.:( Ígérem a kövi sokkal hosszabb lesz.:) 




11 megjegyzés:

  1. te most szórakozol velünk ??? o.o egyszerűen megőrülök a blogodért kérlek nagyon siess a kövi résszel :D

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm:)
    Pille Cukor, köszönöm:) Azt kitudom rakni a blogomba?:)

    VálaszTörlés
  3. Kövit!!!! Gyorsan!!!!!!!!!!!!!! Xx C.

    VálaszTörlés
  4. egyszerüen isteni :))) nagyon imádom <3 <3 <3 sioess a kövivel *.*

    VálaszTörlés
  5. nagyon jó. Siess a következővel
    ~Emese

    VálaszTörlés
  6. siess csajszi ez neked nagyon jól megy :) *.* <3 <3
    ~b~

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm mindenkinek♥ Aranyosak vagytok(:

    VálaszTörlés